Vacature plaatsen?
Plaats je vacature nu op onze website!
Slider

Toon meer vacatures

Vacature Amsterdam

Vacature Amsterdam is ontstaan voor de behoefte aan een netwerk voor het vinden van werk in Amsterdam & omgeving. Er bestond nog geen lokaal netwerk op Facebook voor vacatures in Amsterdam terwijl er wel heel veel woonruimte groepen bestonden. Dit is de reden waarom we zijn begonnen met het netwerk, Vacature Amsterdam. Dit netwerk begon ontzettend snel te groeien en hierdoor kregen we veel aanvragen van interessante bedrijven in Amsterdam & omgeving.
Momenteel hebben we zo’n 20.000 + leden in Amsterdam en omgeving en groeien we elke dag nog hard door. In het begin begonnen we voornamelijk met het delen van vacatures die de leden interessant konden vinden. Als snel hoefde we dit niet meer te doen en werden er interessante vacatures gedeeld door bedrijven zelf. De kracht in dit netwerk ligt in het gemak voor de gene die werk zoekt en de gene die de baan aanbiedt. Het vinden van een nieuwe werknemer via social media is eigenlijk veel gemakkelijker dan dat je daadwerkelijk een vacature moet plaatsen op job websites zoals Indeed en andere jobboards. Zo kan je ook meteen zien of iemand gemeenschappelijke vrienden heeft waardoor je snel kan inschatten of iemand in de cultuur van het bedrijf kan passen.

Jobs in Amsterdam

Vrij snel kwamen we er achter dat er ook een grote vraag was vanuit internationale kandidaten naar vacatures in Amsterdam & omgeving. Hierdoor zijn we ook al vrij snel begonnen met het netwerk, Jobs in Amsterdam. Dit netwerk groeit elke dag erg snel en wordt goed gevonden door internationale kandidaten die een nieuwe uitdaging zoeken in Amsterdam & omgeving. Binnen het netwerk van Jobs in Amsterdam vind je een ontzettend breed publiek dat op zoek is naar een nieuwe uitdaging in Amsterdam & omgeving.
De kracht van dit netwerk ligt echt in dat het niet makkelijk is voor internationale kandidaten om een nieuwe uitdaging te vinden via normale platformen. Juist via een netwerk dat zich focused op internationale multilingual vacatures kunnen werkzoekende daadwerkelijk solliciteren op vacatures waarvoor ze aangenomen kunnen worden.
We merken ook dat opdrachtgevers het interessant vinden om in contact te komen met internationale kandidaten. We denken dan ook dat dit alleen maar normaler gaat worden en dat er steeds meer internationale kandidaten een baan aangeboden gaan krijgen in Amsterdam.

Over Vacature Amsterdam

Vacature Amsterdam helpt kandidaten met het vinden van banen in Amsterdam. We zijn gespecialiseerd in Operationele functies zoals Account manager, Community manager, Office manager, Project manager en Klantenservice vacatures. Of je nou opzoek bent naar fulltime of parttime banen in Amsterdam wij kunnen je helpen met het vinden van vacatures in Amsterdam.
Werkzoekende oriënteren zich continu en steeds vaker via social media kanalen voor het vinden van nieuw werk. Wij spelen in op deze trend doordat we ons focussen op social media marketing én advertising: Social Media Recruitment. Gemiddeld 12% van de beroepsbevolking is actief op zoek naar werk. Juist via social media kunnen we deze doelgroep heel goed aanspreken. Verder is gemiddeld 78% van de bevolking latent op zoek naar werk, dit houdt in dat ze “open” staan voor nieuwe uitdagingen maar niet actief op zoek zijn.
Met onze groeiende Social Media kanalen zijn we dé plek waar werknemers in contact komen met snelgroeiende bedrijven in Amsterdam & omgeving. Met onze snel groeiende social media kanalen gericht op het vinden van parttime, fulltime en freelance vacatures helpen we opdrachtgevers in Amsterdam & omgeving snel, effectief en efficiënt met het vinden van geschikte werknemers. 

59+ Vacatures Amsterdam

Wij hebben momenteel zo’n 59 vacatures op de website staan.  Onze vacatures zijn verschillend van aard maar ze richten zich voornamelijk op IT, Tech, Marketing, Management en andere operationeel gerelateerde functies. De Young Professional vacatures die wij het best kunnen vervullen via het platform zijn vaak gericht op Operations en Business management zoals Project Manager, Business Manager , Operations Manager, Customer Service Manager, Office Manager, Community Manager, Marketing Manager, Account Manager en Social Media Manager functies. Ben je geïnteresseerd om te werken in één van de genoemde functies dan bevelen we je aan om onze website in de gaten te houden zodat je op het juiste moment kan reageren als er een nieuwe vacature op de website staat.

Werken in Amsterdam

Binnen Amsterdam vind je veel verschillende soorten dynamische bedrijven die op zoek zijn naar talent dat graag wil werken. Zo kan je denken aan een groot aanbod van start-ups, scale-ups, non-profits, MKB’s en corporates. Zo vind je ook verschillende startup hubs waar je succesvolle startups en ondernemers vindt, juist in dit soort start-up hubs kan je er snel achter komen wat voor soort functie je kan ambiëren. Doordat Amsterdam de grootste toeristische stad is in Nederland vind je veel verschillende soorten banen en vacatures in verschillende sectoren.
Zo is er bijvoorbeeld altijd een grote vraag naar horeca werknemers binnen Amsterdam en zal dit door de toenemende populariteit van Amsterdam alleen maar toenemen. De Zuidas is de financiële hub van Amsterdam waar je veel grote financiële georiënteerde corporates vindt die continu op zoek zijn naar het beste talent. Amsterdam heeft veel verschillende stadsdelen en zo biedt Vacature Amsterdam vacatures aan in de volgende stadsdelen: Amsterdam Noord, Amsterdam Zuidoost , Amsterdam West, Amsterdam Centrum, Amsterdam Oost en Amsterdam Zuid. In deze stadsdelen vind je dan ook verschillende soorten functie en kan je als je actief op zoek bent naar een nieuwe baan snel aan de slag.

© 2019 VACATURE AMSTERDAM