Vacature plaatsen?
Plaats je vacature nu op onze website!
Slider


  Administratief en Financieel

  In Amsterdam zijn bedrijven altijd wel op zoek naar Administratieve en Financiële werknemers en managers. Dit is en blijft een beroep wat binnen elk bedrijf gevraagd zal worden. Zo komen er op onze website dan ook met regelmaat vacatures voorbij binnen de Financiële sector. Als Administratief en Financieel medewerker ben je voornamelijk bezig met het papierwerk van het bedrijf. Dit houdt in dat je je bezig houdt met de inkomsten en uitgaven van een bedrijf en dat je deze gegevens allemaal goed verwerkt voor de belastingdienst. Verder ben je vaak ook verantwoordelijk voor contracten, loonspecificaties en uitbetalingen.

  Administratieve en Financiële vacatures

  Wij helpen vaak bedrijven met het vinden van Administratieve en Financiële werknemers en managers. Zo komen er vaak middel grote bedrijven naar ons toe voor het vinden van een Financiële medewerker. Wat we wel vaak merken is dat bedrijven vaak op zoek zijn naar parttime werknemers voor Administratieve en Financiële vacatures.

  Zuidas

  Op de Zuidas in Amsterdam vind je ook ontzettend veel bedrijven die op zoek zijn naar fulltime Financieel talent. Zo noemen ze de Zuidas ook wel de Financiële hub van Amsterdam. De Zuidas is een hele toegankelijk plek in Amsterdam doordat je via openbaar vervoer bijna altijd wel een directe verbinding hebt.

  FinTech

  Verder vind je in Amsterdam ook een een bloemende FinTech (Financiële Technologie) sector en vind je wereldberoemde bedrijven binnen deze sector die betalingen regelen voor bedrijven zoals Uber, Facebook en Google. Ook binnen dit soort bedrijven zijn er Financiële vacatures te vinden maar deze richten zich ook vaak aan de consultatieve kant van het beroep: Zoals het verwerken van verschillende betalingen en het bekijken naar mogelijkheden om deze te kunnen verbeteren.

  © 2019 VACATURE AMSTERDAM