Horeca vacatures
Na drie jaar actief een Vacaturebank te hebben gerund kunnen we concluderen dat we klanten in de horeca, event & festival branche ook heel succesvol hebben kunnen helpen met het vervullen van vacatures in Amsterdam & omgeving.

Wij hebben een groot bereik via social media en beheren verschillende kanalen waarop we lokale en internationale werknemers vinden voor jouw bedrijf.  Hierdoor kunnen we altijd en op korte termijn de juiste werknemer vinden voor een openstaande vacature in de hospitality, horeca & event branche.Dit kan gaan om bediening, afwassers, keukenmedewerkers en/ of eventmedewerkers.  

In Amsterdam heb je ontzettend veel leuke horeca bedrijven waar je fulltime baan kan vinden. De horeca is een ontzettende florende branche in Amsterdam doordat er steeds meer mensen komen wonen en het tourisme nog steeds groeiend is. In de horeca kan je al snel aan de slag gaan in de bediening, als barmedewerker of kok.

Binnen de horeca kan je ook altijd wel een leuke parttime baan vinden. Dit komt doordat er in Amsterdam & omgeving daadwerkelijk een tekort is aan horeca werknemers en je dus veel kans maakt om parttime aan de slag te kunnen gaan. Sterker nog er zijn ook een groot aantal horeca werkgevers die graag parttime werknemers aannemen bij drukke periodes in de stad.

© 2020 Vacature Amsterdam